Başkan Alagöz Duyurdu Tefenni Büyümeye Devam Ediyor


Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçenin büyümeye devam ettiğini açıkladı.

8 Yıl önce göreve geldiğinde hedefi 10 Bin olarak koyduklarını belirten Başkan Ümit Alagöz, "8 yıl önce 2014 yılında “HEDEF 10000” Sloganı ile başlattığımız gelişme çalışmaları bu yılda meyvelerini vermiş ve 2021 nüfusumuz 7381 olarak açıklanmıştır." dedi.

İlçemizin gerek sosyal gerekse de ekonomik anlamda gelişmesi nüfus olarak da bir büyümeyi yanında getirdiğini söyleyen Belediye Başkanı Ümit Alagöz, "2014 yılında arzın talepten fazla olduğu Tefenni’de, bugün itibari ile talebe yetişemeyen arz şeklinde devam etmektedir.

2022 ve 2023 yıllarında ilçemizde açılması planlanan yeni fabrika ve işletmeler ile (bir kısmının inşaat çalışmaları başlamıştır) Hedefimiz olan 10000 nüfusuna önümüzdeki 3 yıl içinde ulaşacağımızı öngörüyor ve tüm kalbimle de başaracağımıza inanıyorum.

Tefenni tarihindeki misyonunu tekrar üstlenerek bölgesinde merkez olma anlamında yoluna sağlam adımlarla devam etmektedir.

İlçemizin gelişimine kalkınmasına katkı koyan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyor, bizlere güvenmeye ve bizimle büyük Tefenni yolunda yürümeye devam etmelerini istiyorum.

 

Sakın unutmayın! Her şey daha gelişmiş, daha yaşanabilir, daha sosyal, işsizliği değil işçisizliği konuştuğumuz, örnek aldığımız değil, örnek alındığımız doğal gazına kavuşmuş bir Tefenni için… Saygılarımla." ifadelerini kullandı.